Friday, 21 April 2017

Anti-Drip Flexi Food Cover Review

Pernah tak korang ada makanan tak habis, tapi bila nak simpan dalam peti ais tak ada penutup pulak. Lepas tu bila tak tutup, makanan tu jadi kecut, keras, rasa pulak dah hilang. Nak pulak durian..habis semerbak bau duyan. Tupperware pulak ntah hilang ke mana. Last-last, makanan tu buang je macam tu. Membazir. 



Faa dah jumpa dah penyelesaian korang tu. Anti-Drip Flexi Food Cover. Memang kalau tutup, insyaallah tak tumpah. Lepas tu flexible. Korang tarik je ikut besar pinggan mangkuk tu. Best kan? Nak lagi best..siap boleh masuk microwave hokaii! Tak payah pulun cari bekas tupperware microwave safe bila nak panaskan. Hambik je Anti-Drip Flexi Food Cover ni. Senang gila kerja. Kat Bawah ni video Faa rakam sendiri kat ofis. (bagitau awal-awal kang korang terkejut pulak tengok ada bekas rokok tu. haha). Faa tuang air teh sebab nak bagi nampak. Tonggeng la macam mana pun tak tumpah.



Anti-Drip Flexi Food Cover ni setakat ni cuma 1 size je. Boleh tarik up to 18cm panjang. Besar gak tu. Lepas tu boleh buat jadi pembuka penutup botol. Sebab dia lagi grip daripada guna tuala. So bagi perempuan yang ada tangan lembut sensitip ni, (kalau buat monyet tegantung dekat palang tu kompem melecet tangan macam Faa ni), senang laa lepas ni. Tak payah dah nak tunggu orang laki balik keje tolong bukak kan. 


Pe lagi korang nak? Microwave safe, Freezer safe, Flexible Food Cover, Bottle Grip Opener, senang kata semua boleh la. Selama Faa guna Anti-Drip ni, serius Faa macam tak boleh dah nak tinggal. Pergi rumah sedara mara pun rasa nak bawak jee Anti-Drip ni. Senang ya amat!!! Jom tengok gambar kat bawah ni kejap.




If korang nak order, 3 pcs of Anti-Drip Flexi Food Cover is RM15. Pos RM6 / RM9. Kalau nak order bundle, boleh whatsapp ke 013 - 207 5887.


Ok la..toodles. See you next time. :)

No comments:

Post a Comment